top of page

TALLERS DE DISSABTE, primer torn (17h):

TOCATS I PENTINATS

A CÀRREC DE LAIA MUÑOZ (estilista de cinema i TV i artífex de The Suspenders, botiga nòmada amb les coses més cuquis del món)

Per un costat aprendrem a fer diferents tipus de tocats i per un altre farem també flors de feltre per poder utilitzar soles o per incorporar als tocats i així complementar-los i donar-los diferents estils segons la situació en que s'hagin d'utilitzar. I també farem un parell de recollits vintage senzills per estar glamouroses en qualsevol situació.

DANSES DE LA MEDITERRÀNIA

A CÀRREC DE JORDI COROMINAS (ex component de Passaltpas i dansaire amb més de 15 anys d'experiència)

Mostra reduïda de danses de la Mediterrània que es ballen obertes sense parella. Són danses tradicionals de Macedònia (Makedonsko; Sopkata) Grècia (Kalamatiano; Hasapo Serviko), Bulgària (Trakisko) o Israel (Tzadik Katamar), del País Basc (Carnaval de Lantz), Catalunya (Polca de Sant Celoni) i d'alguna col·lectiva de parelles com la Polca d'Ours (Xampanya) o el Cercle Circasià. Es faran unes o altres danses depenent del nivell dels balladors, els gustos i les ganes.

ANIMAL FLOW

A CÀRREC DE MELANIE MAS (Instructora oficial i professora de de lindy hop, salsa, blues, dansa oriental i pilates de Ball a la carta)

Programa d'entrenament físic global basat en la quadropèdia que combina diferents disciplines. La seva pràctica millora el moviment, augmentant la mobilitat, la potència i el control sense deixar de banda la comunicació neuromuscular. En aquest vídeo, el creador d'aquesta disciplina, Mike Fitch, fa una mostra d'Animal Flow.

SING SWING

A CÀRREC D'ENRIC ROCA (Director d'orquestra i de corals)

Perquè el swing no només es balla, sinó que es toca i es canta. I qui canta, els mals espanta. I si balles i cantes swing, ja ni t'ho explico; entre d'altres avantatges, pots conèixer una mica més aquest fantàstic estil. I és una altra manera de viure'l... I no val allò de "jo no tinc veu..., jo no en sé...". Fins i tot si de petit et donaven la caixa xinesa, aquest taller és per a tu!

COLLAGES

A CÀRREC DE MARIA BARTRONS (llicenciada en Història de l’Art a l’UAB, Màster d’Arquitectura, Art i Espai efímer a la UPC i especialitzada en Espai Escènic i Muntatge Expositiu). 

Aquest és un taller col.lectiu on tothom podrà mostrar la seva part més creativa, inventant personatges surrealistes que ballin a ritme de cut-cut paste! L'obra resultant serà la base perquè la resta d'assistents a les colònies hi pugui anar afegint altres retalls durant tot el cap de setmana i fer així, entre tots, una obra coral que penjarem a l'escola.

TALLERS DE DISSABTE, segon torn (19,30h):

JAZZ STEPS

A CÀRREC DE CARME ROCA (professora de lindy hop, salsa, rock, tango, dancing ladies i jazz steps de Ball a la carta).

Per a totes les persones amants del swing i del ball individual, en bona forma física o amb ganes d’estar-ho. Farem una coreografia de charleston basada en passos clàssics d'aquest estil, molt rítmica i divertida.

MASSATGES

A CÀRREC DE CARME OLIVAS (experta terapeuta manual)

Vols alliberar el teu estrés? vine a gaudir d'una estona de relaxació, aprendràs a fer massatges seguint la tècnica SHIATSU i també els rebràs per assaborir-ne els beneficis. Estaràs com nou per al ball de la nit!

COCKTAILS

A CÀRREC DE DAMIÁN EDERY (un dels mojiteros majors de la Barra Hopper de la Festa Major de la Garriga edicions 2012, 13, 14 i 15)

Com es crea un còcktail? Ron, Gin, Bourbon???
Apendrem a fer un parell de clàssics i farem un concurs de còcktails de nova creació.
Servirem el cocktail guanyador durant la festa de la nit!!!

GALETES

A CÀRREC DE CAROLINA VALVERDE (experta en elaborar unes galetes increïbles)

Creieu que fer galetes és molt difícil? Doncs no! Farem 4 tipus diferents de galetes d’una manera ràpida i fàcil que surten boniiiiiissimes i sense cap mena de dificultat.
1. Galetes de Gingebre i Canyella (que tot i que són conegudes com galetes de nadal, es poden menjar en qualsevol moment de l’any). Les propietats antioxidants i antisèptiques del gingebre i la canyella fan d’aquestes galetes un postre ideal i alhora saludable.
2. Galetes de Xocolata que també tenen propietats antioxidants, indueixen a la producció d’endorfines i augmenten la líbido de les dones (la xocolata sempre se l'ha considerada un afrodisíac).
3. Les Galetes amb Farina de Blat de Moro, ideals per als intolerants al gluten. Un sabor i una textura diferent, però molt gustoses!
4. Les galetes de te, les típiques galetes de mantega amb ametlla, tot un clàssic!

INTRODUCCIÓ A LA SEXUALITAT TAOÏSTA

A CÀRREC D'ELENA SAVELIEVA (acupuntora i terapeuta de medicina tradicional xinesa).

Xerrada - taller en el que podràs conèixer una visió diferent sobre la sexualitat i la salut. També aprendrem uns exercicis senzills per a entrenar els músculs que ajudaran a desenvolupar plenament el potencial sexual de cadascú.

TALLER DE DIUMENGE (11h):

BALBOA

A CÀRREC D'ALBERT ROCA I MELANIE MAS (professors de diferents estils de ball de l'escola amb solvència contrastada)

El Balboa és un ball Swing en parella. Es balla en posició totalment tancada, amb molt de contacte i amb uns jocs de cames peculiars. Es va crear al sud de Califòrnia entre els anys 1920 i 1930 i va néixer al salons on hi havia poc espai per ballar de manera que les parelles havien d’apropar-se molt tot seguint els ritmes més ràpids propis del Swing. Perfecte perquè el pugui fer tothom sense inscripció prèvia!!

bottom of page