Tallers | Ball a la carta | La Garriga

tallers i intensius especials 

Els dissabtes pots venir a fer un taller de ball (amb i sense parella) amb el que podràs provar alguns dels balls que oferim als cursos regulars, altres modalitats que no fem a Ball a la carta, repassar algun aspecte del que ja estàs aprenent o ampliar els recursos que ja tens amb variacions noves.

I alguns dissabtes comptem amb la col.laboració de professionals d'altres escoles que ens porten una visió diferent per ampliar coneixements i obrir mires cap a altres maneres de veure i de viure el ball. 

Tècnica Simonson:

una tècnica creada per la nordamericana Lynn Simonson, que t’ensenya a ballar relaxadament, cuidant i respectant la teva anatomia.

Té totes les parts d'una classe de dansa jazz i a més, exercicis acurats per enfortir i estirar la musculatura, desplaçaments i coreografies.

Aprendràs eines per saber com tractar el teu cos per tenir una postura sana i forta i prevenir lesions. 

Taller d'introducció per a aprendre els tocs bàsics d'aquest instrument, 

interpretar i acompanyar la música amb ell i incorporar el so de les castanyoles 

al moviment amb la pràctica de diferents exercicis de braços i desplaçaments.

Experimenta i explota el teu costat més sensual a través del Cabaret/Burlesque. Aprèn coreografies de cabaret clàssic i actual, amb i sense cadira. No necessites tenir experiència en ball, només tenir ganes de passar-t’ho bé i d’explotar el teu cantó més femení.

No oblidis de portar els teus talons i roba amb la que et sentis ben cómoda i femenina.

Vine a ballar amb el teu petit: un taller ple de danses del món, jocs, ritme i molta espontaneïtat, una estona que tant ells com tu, recordareu amb un somriure (edad recomanada a partir de 5 anys)

Recull d'alguns dels Intensius Especials

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Fes un tour virtual per Ball a la carta!

  • Facebook Social Icon