Tallers | Ball a la carta | La Garriga

tallers i intensius especials 

Els dissabtes pots venir a fer un taller de ball (amb i sense parella) amb el que podràs provar alguns dels balls que oferim als cursos regulars, altres modalitats que no fem a Ball a la carta, repassar algun aspecte del que ja estàs aprenent o ampliar els recursos que ja tens amb variacions noves.

I alguns dissabtes comptem amb la col.laboració de professionals d'altres escoles que ens porten una visió diferent per ampliar coneixements i obrir mires cap a altres maneres de veure i de viure el ball. 

Tècnica Simonson:

una tècnica creada per la nordamericana Lynn Simonson, que t’ensenya a ballar relaxadament, cuidant i respectant la teva anatomia.

Té totes les parts d'una classe de dansa jazz i a més, exercicis acurats per enfortir i estirar la musculatura, desplaçaments i coreografies.

Aprendràs eines per saber com tractar el teu cos per tenir una postura sana i forta i prevenir lesions. 

Taller d'introducció per a aprendre els tocs bàsics d'aquest instrument, 

interpretar i acompanyar la música amb ell i incorporar el so de les castanyoles 

al moviment amb la pràctica de diferents exercicis de braços i desplaçaments.

Si ja fa més de dos anys que balles i t'interessen els diferents punts de vista que et poden donar altres professor experimentats, aprofita, que aquest dissabte en venen dos dels bons!

Si fa uns 9 mesos que balles lindy hop i el swing out ja no se't resisteix però vols aprendre o millorar el TWIST i alguna altra variació, et recomanem aquest taller 

Si ja fa més de 18 mesos que balles lindy hop, controles bé el twist i tens ganes d'aprendre altres variacions per fer-les quan tu vulguis o quan la música t'ho suggereixi, vine que t'agradarà!

Experimenta i explota el teu costat més sensual a través del Cabaret/Burlesque. Aprèn coreografies de cabaret clàssic i actual, amb i sense cadira. No necessites tenir experiència en ball, només tenir ganes de passar-t’ho bé i d’explotar el teu cantó més femení.

No oblidis de portar els teus talons i roba amb la que et sentis ben cómoda i femenina.

Vine a ballar amb el teu petit: un taller ple de danses del món, jocs, ritme i molta espontaneïtat, una estona que tant ells com tu, recordareu amb un somriure (edad recomanada a partir de 5 anys)

Aquest taller està pensat per a tothom a partir de dotze anys.
És una experiència molt agradable i no cal dominar cap tècnica.
Aprendrem des de zero a gaudir de l'experiència de rebre i també de donar aquest massatge.
El taller tindrà una part teòrica, una part de preparació del cos, una de rebre i una de donar.
Si no ho has experimentat mai, no et perdis aquesta oportunitat.

Recull d'alguns dels Intensius Especials

2013

2014

2015

2016

2018

2017

2019

Fes un tour virtual per Ball a la carta!

  • Facebook Social Icon