top of page

m u s i c a l i t a t

El ball és tècnica, connexió i musicalitat a parts iguals i si una d'aquestes qüestions falla, també falla el llenguatge entre els membres de la parella

La MUSICALITAT és potser el concepte més ambigu perquè el seu aprenentatge i interiorització depèn de l'experiència del ballador amb la música en general (no només en el ball). Fluir amb la melodia és un plaer indescriptible que connecta leader i follower a nivell sensorial (i no racionalitat). Com a líders anem construint el ball des de l'escolta d'uns sons que la follower comparteix. Això facilita la intuïció i no la suposició que sovint la fa anticipar i prendre decisions.

 

Per tot això és imprescindible aprendre a escoltar i seguir la música amb un bon mètode i professors experimentats que, a part d'ensenyar a ballar, tinguin coneixements i estudis musicals. A Ball a la carta us garantim tot això.

 Cal apuntar-se amb parella, si no se'n té, consulteu amb l'escola.

En cap cas es pot venir sol a classe.

Gràcies per la vostra comprensió.

En aquests vídeos podràs veure el programa dels primers cursos. Recomanem que es coneguin la major part d'aquests passos per a poder aprofitar el curs de musicalitat al màxim.

Lindy hop 1

(1r trimestre del cicle inicial)

Lindy hop 2

(2n trimestre del cicle inicial)

En aquest web hi trobareu entre d'altres, alguns dels conceptes que treballem a les classes de MUSICALITAT:

https://sites.google.com/site/swingthismusic/home

bottom of page