Els fundadors de Ball a la carta som en Jordi Costa i la Carme Roca.

Portem més de trenta anys ensenyant a ballar, i tot i que la dedicació d'en Jordi actualment és parcial, encara resistim. Potser és que hi creiem i ens agrada fer el què fem.

Vam començar amb les classes itinerants dels 90 voltant pel Vallès Oriental: casals, ajuntaments, associacions de veïns, centres cívics, escoles, AMPES i grups particulars. 

Després va venir Bailongu, escola de referència dels Balls de saló a Barcelona, on hi vam estar més de 15 anys donant classes. 

I finalment, al 2012 vam obrir una escola al nostre poble, la Garriga, des d'on continuem difonent el ball i la bona música. Els col.laboradors actuals amb qui compartim filosofia, bon humor i classes són la Montserrat Xirau, l'Artur Bosch, la Carme Olivas i en Damián Edery.

                                                                         

Hem crescut amb el ball de carrer, d’envelat i el de la festa major. El de les salsoteques barcelonines i el dels concerts i jams de swing i no ensenyem cap altra cosa que aquest ball que comunica alegria, sentiment i connexió amb l’altre, amb la música i amb la comunitat. Perquè en el ball social, la comunitat sempre ha d'estar per damunt dels egos individuals . 

A Ball a la carta no promocionem la competició. Preferim gaudir de la música i de la parella, aprendre un llenguatge sense paraules en el que el leader proposa i la follower segueix. I podem garantir que  qualsevol persona pot aprendre aquest llenguatge si li ensenya un bon professor.

Dos flamingos

c/calàbria, 26 sòtan

La Garriga

WhatsApp%20Image%202020-07-21%20at%2012.

segueix-nos