top of page
10464206_1586775314921885_22556176871519

Els fundadors de Ball a la carta som en Jordi Costa i la Carme Roca.

Portem més de trenta anys ensenyant a ballar, i tot i que la dedicació d'en Jordi actualment és parcial, encara resistim. Potser és que hi creiem i ens agrada fer el què fem.

Vam començar amb les classes itinerants dels 90 voltant pel Vallès Oriental: casals, ajuntaments, associacions de veïns, centres cívics, escoles, AMPES i grups particulars. D'aquí el nom de Ball a la carta. 

Després va venir Bailongu, escola de referència dels Balls de saló a Barcelona, on hi vam estar més de 15 anys donant classes. 

I finalment, al 2012 vam obrir una escola al nostre poble, la Garriga, des d'on continuem difonent el ball autèntic i la bona música. 

                                                                         

Hem crescut amb el ball de carrer, d’envelat i el de la festa major. El de les salsoteques barcelonines i el dels concerts i jams de swing i no ensenyem cap altra cosa que aquest ball que comunica alegria, sentiment i connexió amb l’altre, amb la música i amb la comunitat. Perquè en el ball social, la comunitat sempre hauria d'estar per damunt dels egos individuals . 

A Ball a la carta no promocionem la competició. Preferim gaudir de la música i de la parella, aprendre un llenguatge sense paraules en el que el leader proposa i la follower segueix.

 

I amb l'experiència de tota una vida ensenyant a ballar, podem garantir que qualsevol persona en pot aprendre si li ensenya un bon professional.

Equip actual:

carme roca

damián edery

montserrat xirau

enric udaondo

jordi costa

susanna tura

bottom of page