Captura de Pantalla 2020-03-02 a les 12.

FESTA OBERTA A TOTHOM

El dissabte 21 de març acaba l'hivern i nosaltres celebrarem que COMENÇA LA PRIMAVERA

No hi faltaran les actuacions d'alumnes, el photocall per immortalitzar flors i somriures, una ambientació que us traslladarà al jardí de l'Edén i la bona música variada de swing, blues, salsa i rock seleccionada pel Dj Strogoff.

Reserveu-vos el dissabte 21 de març per trobar-nos a la sala del Casino, un espai reformat de més de 300m2  i molt ben condicionat al centre de Figaró.

Hi haurà servei de bar, amb begudes fresques i preparades amb tot el carinyo per la Comissió de Festes de Figaró, 

no cal que us porteu les consumicions de casa :)

 

socis Impresentables Hoppers i de Vic kick

FOTOS i resums d'altres festes

El dia 19 de desembre de 2015 va ser una nit en blanc i negre plena decontrast, actuacions, l’ambient i la música de sempre, en una festa de fi de trimestre diferent.

Tothom vestit en plan casual o d’etiqueta, però això sí, en blanc i negre per fer la BLACK & WHITE entre tots!

El dia 27 de desembre de 2014 vam fer la nostra festa de nadal particular plena de camises de flors i vestits estiuencs per fer front al fred, als menjars pesats i als barrets de papa noel. Actuacions, collarets, flors i una ambientació tropical per desitjar-nos mele kalikimaka ballant swing i salsa.

El dissabte 29 de juny de 2013 vam fer la primera edició de la notra ja tradicional FESTA DE FI DE CURS: el ball amb la posta de sol a dalt de la muntanya del Tagamanent (Pla de la calma) per celebrar l’estiu, la llum i la vida en una nit màgica i memorable.

Carnets de ball, flors, molt de glamour, actuacions, i una ambientació de gala. El 21 de març de 2015 vam celebrar que començava la primavera vestits de vint-i-un botons ballant swing i salsa. I amb una fórmula per a poder-ho ballar tot!

La festa de fi de trimestre del 9 d’abril tenia l’ambient de principis del segle passat, un ambient ple de bellesa i de glamour en el que les noies eren molt femenines i els homes anaven ben afaitats i enclenxinats. Va ser una nit plena de ball i d’imatges d’una altra època gràcies a Areamapping.tv

1r TRIMESTRE
2n TRIMESTRE
3r TRIMESTRE