Lindy Hop | Ball a la carta | La Garriga

El Covid 19 ha suposat un sotrac per a molts dels que ens dediquem a diferents aspectes de la cultura, pensem que si compartim i sumem esforços, poden sorgir col.laboracions interessants 🧩  

Necessites un espai on poder desenvolupar regularment la teva activitat de ball, meditació, ioga, gimnàstica tranquil.la, taichi, pilates o qualsevol altra proposta relacionada amb el moviment, el benestar i la salud?

L'escola, ambientada al Miami beach dels anys 50, està desocupada moltes hores i la podríem compartir. Està equipada amb:

- Sala de 14m x 4m, amb terra de parquet  

- Sistema de so adaptat a la sala amb entrada minijack

- 8 miralls (pràcticament tot un pany de paret)

- 5 màrfegues

- Bomba de calor/aire condicionat

- Porta corredissa d'1,20m x 2,20m d'alt que dóna a l'exterior (pati de llum) per a poder ventilar l'espai durant i entre classes

- Lavabo 

- Vestuari de 3,5 x 2,5 m

- Una nevereta

Diga'ns quines són les teves necessitats i mirem disponibilitat, tarifa variable proporcional a la teva quantitat d'alumnes i preu que apliquis. Disposaràs d'un espai acollidor i ben condicionat sense haver-te de preocupar del manteniment (fem neteja diària amb productes virucides i desinfectants). 

 

I si només necessites l'espai per a una ocasió puntual (assaig, xerrada...), consulta'ns, preus econòmics i adaptats a l'estona que utilitzis la sala.

 

A més, t'oferim incloure la teva activitat als nostres horaris del web i flyers impresos amb el teu contacte, marca o logo. Així aprofitem els canals de difusió i xarxes socials mutus i entre tots sumem.

Dos flamingos

c/calàbria, 26 sòtan

La Garriga

WhatsApp%20Image%202020-07-21%20at%2012.

segueix-nos