D A N S A   O R I E N T A L

Professora: Melanie Mas

Dansa que prové de l’orient i que combina també elements del nord d’àfrica. És un ball que pot suggerir sensualitat per tenir com a essència la individualitat femenina.  Tanmateix ho poden ballar els homes i en grup.

La realització dels seus moviments ens proporciona consciència corporal, tonificació, millora la flexibilitat, enforteix el sòl pèlvic i ens reforça la seguretat i l’autoestima.

 

Metodologia d’aprenentatge: escalfament basat en una sèrie d’estiraments i un treball de tonificació, tècnica de passos i seqüències coreogràfiques per interioritzar el moviment, ballar-lo i expressar-ho al ritme de la música.

 

Vestuari: roba còmoda, els peus poden anar descalços, amb mitjons, mitges puntes o sabatilles i un mocador, fajín o cinturó per notar el pes en els malucs i d'aquesta manera tenir més coneixement corporal per expressar els moviments i visualitzar les diferents figures que realitza el nostre cos al fer cada pas mentre ballem.

Actuació Melanie Mas (professora de Ball a la carta), festa hawaiana desembre 2014

Actuació a la festa Soirée de Glamour,

15-12-18

Actuació d'un dels grups de dansa oriental vestides de Gawazees (gitanes egípcies que solien ballar al carrer) a la festa d'inauguració del nou carrer calàbria de la Garriga.

23-12-16

Actuació grup mixte d'alumnes, desembre 2015